mandag 8. juni 2009

endelig trøndelager lengst nord i namdalen


det var i grunn got å høre en trønder dialekt. været en del sol litt regn.naturen her, mye skog, elver mye myr. det er i grunn heilt greit for meg. drar mot grong i morra. må få kjøpt meg kart.måtte kaste to kart dei var søkk blaute. så kai ingevald der gikk naf boka. i da var jeg innom en raste plass. vet dere hva som sto parkert der, jo en buss fra risdal turing. fikk heimlengles momentant. det sto på bussen at den var på vei til nordkapp.hvor folka var vet jeg ikke..bilde det skal stå torill inni der

5 kommentarer:

  1. Hei Arne
    Koselig for kona di å få en slik hilsen på sia, ho venter nok på deg.
    Har betalt regninga på reperasjonen av sykkelen din og kommer ikke til å sende regninga til deg. Det kan være Nordreisa ASVO sitt bidrag. Ha en fin tur gjennom trøndelag.
    Hilsen Lina

    SvarSlett
  2. Hei Arne!
    DEt er jo ogs å en av prøvelsene en blir utsatt fo når enn reiser så lenge vekk, LENGT!!!Men husk når du trør som verst at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!!!Torill lengter nok hun også!!Både hun og Lindesnes er stødig som grunnfjell, så de venter på deg til du kommer!!STÅ PÅ ARNE, DETTE KLARER DU:)
    Åse og Erling.

    SvarSlett
  3. Hei Arne.
    Så BRA at det gåt så GODT for deg. Vi på Voksenopplæringa har ikke lest bloggen noen dager, så i dag var vi spente.
    TRØNDELAG DU, DA HAR DU KOMMET LANGT. Stå på videre. Du gir deg ikke NÅ!!!!!
    Karin

    SvarSlett
  4. Hei på deg spreking
    Nå har du kommet langt, og forhåpentligvis blir du utsatt for mer behagelige temperaturer:)
    Kåre var fornøyd med at du hadde kjøpt jakka. vi ønsker god tur videre, og er forsatt imponert!.....vi er imponert over kjærlighetshjertet til Torill også

    Lene og Kåre

    SvarSlett
  5. Hjertelig velkommen til Trøndelagen Arne! Det ser ikke akkurat lyst ut for været i dag og kanskje heller ikke morgen, så da passer det kanskje bra at det er varmt og godt på Vikåsen. Vi ser frem til at du kommer på besøk i løpet av helga :) Prekes!

    /lise lotte

    SvarSlett