onsdag 20. mai 2009

endelig ein fri dag i morgo


det ble bestemt i samarbeid med vekst min sponsor, og det er vekst som jeg bruker som min sikkerhet på denneturen. at jeg ble frakta til nordreisa, for å fikse bremsene.pga helligdagen i morra.men det er ikkje så lett å fikse dei,men det viser seg å ikkje vere lett.regne med at sykkelen må på bil verksted. vis ikkje det går, mi taki en ekstra sykkel.. bildebfra kvænangen fjellet.

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Håper det går greit med sykkelen! Hvis ikke det hele er en unnskyldning for at du har lyst til å tilbringe noen dager til med samejentene da? Nei, litt alvor. Du bør nok gå til et bilverksted med sykkelen, de burde ha mer kompetanse på hydr.skivebremser, enn en vanlig sykkelbutikk! Men, det ordner seg vel. Hører fra cdeg Arne. Godt med en hviledag,etter masse måseegg, lange sletter,sidevind og mye krøll med sykkelen.

    Hilsen dine Møllavenner

    SvarSlett
  2. Hei!
    Vi begynner å lure på om det med sykkelen bare er et påskudd for å kunne tilbringe noen dager ekstra hos samejentene! Nei, litt alvor. Håper at du får reparert bremsene snart. Som du sa til meg, så ville du prøve et bilverksted, det er ikke dumt, de burde ha mer kompetanse på hydr.skivebremser enn en vanlig sykkelbutikk. Hører at du får god hjelp og støtte av Vekstbedriftene, det er bra!
    God tur videre Arne. Vi følger med på siden din.

    Hesnes

    SvarSlett
  3. Hei
    Ha en fin fridag, og NOEN bør hjelpe deg med en ny sykkel hvis dette fortsetter....
    Hilsen
    Randi Nesje og LFS

    SvarSlett